Diensten

Online marketing uitbesteden

Geen tijd of capaciteit om je online aanwezigheid consistent kenbaar te maken? Besteed je online marketing uit aan De Vente Media! Als online marketingbureau, omringd door een kring van professionals met ieder hun eigen kracht en specialiteit, leveren wij maatwerk. Zo voorzien wij in een ijzersterke totaaloplossing en kun jij doen waar je het best in bent: het uitbouwen van jouw bedrijf.

Voordelen uitbesteding

Het uitbesteden van je online marketing brengt voordelen met zich mee:

Bespaar op personeelskosten

Een sterk online marketingteam bestaat uit een samenwerking van verschillende disciplines, zoals Google AdWords (SEA), SEO, contentmarketing en social media. Het is zeldzaam dat één persoon al deze competenties beheerst, waardoor je al snel genoodzaakt bent meerdere werknemers in te schakelen. Een kostbare gelegenheid. Bij het uitbesteden van je online marketing schakel je diverse specialisten in en bespaar je op personeelskosten.

Korte lijnen, voortvarende aanpak

Bij De Vente Media ben je verzekerd van persoonlijke contact en een doortastende werkwijze. Er is één aanspreekpunt, die zich betrokken weet bij je organisatie. Korte lijnen en een voortvarende aanpak maken de samenwerking tot een succes.

Continuïteit en een frisse invalshoek

Waar de sleur verwondering bedekt en enthousiasme neerslaat, zorgt het binnenhalen van een externe professional voor creatieve inzichten en een frisse invalshoek. Bovendien waarborgt De Vente Media de continuïteit van je online marketingstrategie, terwijl het vertrek van een eigen medewerker hierin een bedreiging kan vormen.

Dit kunnen wij voor jou betekenen: