Bedrijfsfilms en videomarketing

Bedrijfsfilm laten maken?

Spring in het oog met een strakke bedrijfsfilm en professionele online video's. De Vente Media brengt het onderscheidende karakter van je bedrijf haarscherp in beeld en denkt graag met je mee over de beste manier om je boodschap over te brengen.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

– Videocontent domineert online

Uit onderzoek blijkt dat van de internetgebruikers wereldwijd bijna zestig procent liever een video bekijkt dan teksten leest, terwijl vier keer zoveel mensen liever meer over een product leren via video dan tekst. Posts met videocontent worden op Facebook gemiddeld twee keer zo vaak gedeeld als social posts zonder video.

– Online video’s beïnvloeden je sales

Bedrijfsfilms en online video’s zijn een effectieve strategie om het aantal leads aan te jagen. De gemiddelde conversierate van websites mét video is 4,8% ten opzichte van 2,9% voor websites zonder videocontent. Bovendien geeft veertig procent van de potentiële klanten aan dat video de kans op aankopen via hun mobiele telefoon verhoogt.

– Bedrijfsfilms en online video’s verbeteren je online vindbaarheid

Verwacht wordt dat maar liefst 82 procent van al het internetverkeer in 2020 online video’s betreft – dat is een groei van maar liefst zeventig procent ten opzichte van 2015. Met meer dan een biljoen gebruikers is YouTube, na Google, de tweede grootste zoekmachine ter wereld. Video verlengt bovendien de verblijfsduur op je pagina’s, wat een positief signaal afgeeft richting Google.

Meer weten? Neem contact op!