ONZE DIENSTEN: CONTENTMARKETING

Pakkende teksten

Noem het contentmarketing, webteksten of copywriting: het doel heiligt de middelen, maar het middel is geen doel op zich. Jij wilt een boodschap overbrengen en dat is enige wat telt. Met mijn kennis van het online umfeld en jouw expertise binnen de branche maken we er een spraakmakend, vindbaar verhaal van.

SEO teksten

Of het nu gaat om een eenmalige investering in de teksten van je website of een maandelijkse publicatie ter verbetering van je online vindbaarheid: maatwerk is mijn enige standaard. Ik help je graag bij een ijzersterke, inhoudelijke presentatie. Al mijn teksten zijn bovendien conform SEO geschreven, wat betekent dat ze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines als Google en Bing. Wel zo handig, anno 2017.

Waarom contentmarketing

Wil je relaties aangaan en onderhouden met zowel bestaande als potentiële klanten, je publiek nog beter voorlichten én je online vindbaarheid verbeteren? Contentmarketing is het antwoord! Breng je bedrijf onder de aandacht van je doelgroep door regelmatig te bloggen en voorzie hen in de juiste oplossingen en antwoorden.

Contentmarketing met een journalistieke inslag

Aan succesvolle contentmarketing ligt een stevige online strategie ten grondslag. Relevantie is key, want contentmarketing is weggegooid geld als je niet aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Met mijn voorliefde voor taal, kennis van de online wereld en journalistieke achtergrond beredeneer ik vanuit jouw publiek. Dat levert unieke verhalen en overtuigende webteksten op. Contentmarketing met een journalistieke inslag, zogezegd.

Meer weten? Neem contact op!