ONZE DIENSTEN: Strategie

Online strategie

Je online strategie is de uitvalsbasis voor alle online activiteiten. Het geeft richting, creëert eenheid en maakt doelstellingen en resultaten inzichtelijk. Laat ons je helpen.

Online strategie bepalen

Bij het bepalen van je online strategie brengen we enkele factoren in kaart. Er is geen ander die het bedrijf zo goed kent als jij. Daarom focussen we ons tijdens het eerste gesprek op je wensen en de unieke propositie van je bedrijf. Ook kijken we naar de ruimte in het online speelveld. Tot slot verdiepen we ons in je doelgroep, de interessegebieden en behoeften en de manier waarop zij zich online bewegen. De opgedane informatie resulteert in een concreet plan van aanpak.

Online strategische doelstellingen

Een online strategie sluit aan op je bedrijfsdoelstellingen. Wat wil je bereiken en wat zijn je doelen op lange termijn? We maken je huidige resultaten graag inzichtelijk om je online strategische doelstellingen zo realistisch mogelijk te bepalen. Het grote voordeel online is dat alle resultaten meetbaar zijn. In de loop van het proces monitoren we de vooruitgang en sturen we bij waar nodig. Zo werken we naar een optimale conversie en het hoogst mogelijke resultaat en ben je verzekerd van een efficiënt werkproces en een doeltreffende werkwijze.

Meer weten? Neem contact op!