ONZE DIENSTEN: SEO

SEO

Online gevonden worden? Investeer in SEO, search engine optimization. De Vente Media helpt je graag bij de optimalisatie van techniek (webdesign), tekst en gebruikerservaring om je website hoger in de zoekresultaten te krijgen.

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid is het bestaansrecht voor menig webshop en bedrijf. In een samenleving waar de beleving steeds meer naar online verschuift, kun je het je simpelweg niet meer permitteren om online afwezig te zijn.

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Waar je bij AdWords betaalt om bezoekers naar je website te krijgen, is SEO een duurzame investering. Door zowel techniek als webtekst en gebruikerservaring te optimaliseren, word je website beter geïndexeerd en verkrijg je een betere positie in de zoekresultaten.

Gebruikerservaring

Zodra je echter gevonden bent, is het van belang om je websitebezoeker te verleiden tot conversie. Relevante content en een optimale gebruikerservaring zijn daarbij van groot belang. Door techniek, webtekst én gebruikerservaring te optimaliseren, zorgen wij niet alleen voor een betere vindbaarheid; maar verleiden wij je websitebezoeker tevens om over te gaan tot actie.

Meer weten? Neem contact op!