ONZE DIENSTEN: WEBDESIGN

Een effectieve website bouwen

Website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken en je online positionering aanpakken? De Vente Media ontwikkelt effectieve websites voor ambitieuze organisaties, waarmee je niet alleen online aanwezig bent; maar je websitebezoekers ook omzet in klanten. Onze websites zijn professioneel, eenvoudig in beheer en goed vindbaar in Google.

Responsive webdesign

Of je nu kiest voor maatwerk of een template: De Vente Media gaat altijd voor een optimale user experience. Responsive webdesign zou geen unique selling point meer moeten zijn; maar afgaande op het aantal websites dat niet prettig werkt op mobiel of tablet, zetten we hem er toch bij. Een goede user experience staat voor een prettige gebruikservaring, wat direct invloed heeft op de conversie, het aantal aanvragen – en je uiteindelijke vindbaarheid.

Website vindbaar maken en optimaliseren

Wij optimaliseren je website en zorgen middels techniek, en – indien gewenst – webteksten en content, voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Responsive design en een snelle laadtijd zijn daar onderdeel van, evenals URL-structuren en gebruiksvriendelijkheid.

Website CMS

Er is een overweldigend aanbod website-systemen. Kies voor WordPress of Plate Websites. Het CMS, content management system, van Plate draait op een handig click- en go-systeem, waardoor je de website zelf kunt beheren. Het managen van een website is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bovendien zorgt de techniek achter Plate voor een snelle index door Google, wat maakt dat je snel gevonden wordt.

Meer weten? Neem contact op!