Wil je een nieuwe website laten bouwen, maar weet je niet welk CMS of welke websitebuilder je moet kiezen? Waarom Plate, wat ons betreft, het beste CMS voor je website is.

Zelf je website beheren

Met Plate kun je heel makkelijk zelf je website beheren. Een wijziging is door het click- en go-systeem zó doorgevoerd. Je bent dus niet meer afhankelijk van een webdesigner, maar verandert met een klik op de knop tekst, foto’s en indelingen. Een website beheren was nog nooit zo makkelijk!

Automatische updates

Achter de schermen wordt non-stop gewerkt aan de techniek van je website. Updates worden automatisch doorgevoerd. Zo wordt de kwaliteit van je site gewaarborgd en speel je altijd in op de laatste ontwikkelingen.

SEO-Techniek website

Het Plate CMS is state of the art-technologie. Het CMS voldoet aan alle randvoorwaarden voor een goede online vindbaarheid van je website (SEO). Zo zijn de websitedesigns schaalbaar en mobielvriendelijk en hebben ze een snelle laadtijd en een beveiligde (SSL-)verbinding.

Technische ondersteuning

Je kunt dus eenvoudig zelf je website beheren en hebt verder geen omkijken naar technische updates. De indeling van je website wijzig je eenvoudig door te klikken en te slepen. Kom je er toch niet uit? Dan staan we altijd voor je klaar met technische ondersteuning.

Meer weten? Neem contact op!