PERFECTIONIST PUR SANG

De Vente Media

Hoe groot of klein je ook bent: online succes is voor iedereen mogelijk. Laat je niet afschrikken door al die trends in het online bolwerk of die ene websitebouwer in zijn ivoren toren. Investeer in de invulling van je website en je online positionering, want dat is er één van blijvende waarde. Wil je online gevonden worden en in beeld komen bij je doelgroep? De Vente Media vat het onderscheidende karakter van je bedrijf in pakkende teksten en haarscherpe beelden.

Neem contact op
Mijn partners

Het Team

CAROLINE DE VENTE

CAROLINE DE VENTE

Online strateeg, copywriter en videograaf

Aangenaam, Caroline de Vente – de persoon achter De Vente Media. Er wordt wel eens gefluisterd dat ik ter wereld kwam met pen en papier in mijn knuisten. Met een achtergrond in journalistiek en online marketing ben ik dol op stoeien met woorden en spelen met zinnen. Al helemaal online. Ik ben jong, enthousiast en gedreven tot het uiterste. Perfectionist pur sang. Niet altijd goed voor mijn gestel; maar wel voor jouw online succes.

Johannes Baas

Johannes Baas

Gastheer @ Plate Websites B.V.

Met Plate kies je voor online groei. Plate biedt een website en CMS waarmee jij als ondernemer en marketeer makkelijk online actief bent. Je bent niet meer afhankelijk van je webmaster, maar hebt volledige vrijheid om je website zelf te maken en te beheren.

Renney Kennet

Renney Kennet

Webdesign

Online marketeer - Web, Wordpress, Hubspot designer/developer - UX designer and awesome web interface builder!

Tim Rooza

Tim Rooza

SEA en social media advertising

Tim is dé expert op het gebied van Google AdWords, Shopping en Remarketing en social media advertising. Vanwege zijn jarenlange ervaring ben je met Tim, als Google Certified Partner en Bing Accredited Professional, verzekerd van een succesvolle campagne online.

Deze bedrijven gingen je voor:

Don't take our word for it